Skip to content

Een Corporate Identity laten maken.

Corporate Identity _1

Een Corporate Identity is hoe de buitenwereld jouw bedrijf ziet.

Jouw Corporate Identity bestaat uit communicatie, gedrag & design en geeft de persoonlijkheid van jouw bedrijf of organisatie weer. Much More verzorgt hier het juiste uiterlijk en identiteit van jouw bedrijf, zodat je bij de klant overkomt op een professionele en unieke manier. 

Corporate Identity _2

Corporate Identity bestaat uit:

Een 'Brand Manual'
Een strategie
Een vaste huisstijl (offline en online)
Een duidelijke identiteit
Brand elementen (iconen, logo, foto- videogebruik, etc.)

Wat maakt jouw bedrijf uniek?

Je wilt natuurlijk niet hetzelfde overkomen als de competitie. Om dit te voldoen moet je durven uit te blinken om uniek te zijn. Een bedrijfsidentiteit ontwikkelen die weergeeft waar jouw bedrijf voor staat geeft de klant een reden om zaken te doen met jou en niet je competitie. Much More helpt tot in de details om jouw bedrijfsidentiteit vorm te geven en helpen te delen naar de buitenwereld. 
Corporate Identity _3
Corporate Identity _4(1)

Hoe werkt het laten maken van een Corporate Design?

Na het bestellen van een corporate design wordt er z.s.m. contact met je opgenomen via telefoon of e-mail, aan de hand hiervan vind er een oriëntatiegesprek en briefing plaats; hier word gekeken wat jouw wensen zijn en hoe Much More deze kan waarmaken. Nadat alles zwart op wit staat wordt er hard gewerkt aan jouw corporate design. Tijdens het uitwerkingsproces word je op de hoogte gehouden van updates over het project. Wanneer jouw corporate design klaar is ontvang je deze met de gepaste uitleg en toevoeging.