Skip to content

Snapchat Advertentie(s) laten maken.

SNAP Header Picture

Verschillende soorten Snapchat advertenties:

SNAP ADS ALL

Snap Ads

Dit zijn advertenties die bestaan uit een afbeelding of video en zijn te vinden tussen de verhalen van de vrienden van de klant.

Collection Ads

Dit zijn advertenties waar je meerdere producten en diensten kan weergeven aan de klant. 

Story Ads

Dit zijn advertenties die bestaan uit een afbeelding of video en deze zijn te vinden onder ‘verkennen’. 

Snap Ads:

Dit is een advertentievorm op Snapchat die opkomt wanneer je de verhalen van je vrienden en contacten bekijkt. Snap ads zijn een geweldige manier om een jongere doelgroep te bereiken (16 t/m 30). En sinds deze advertenties het hele scherm opnemen vraagt het ook de aandacht van de kijker. Snap ads kunnen afbeeldingen en video’s zijn. 

SNAP AFB Ad VB
SNAP AFB COLLECTION VB

Collection Ads:

Deze advertentievorm op Snapchat geeft klanten de mogelijkheid meerdere producten en diensten te bekijken. Collection ads zijn handig wanneer je meerdere producten hebt die op elkaar aansluiten. Zoals bijvoorbeeld kleding. Op deze manier kan de klant een volledige outfit bekijken voordat hij/zij deze koopt.

SNAP STORY AFB Ad VB

Story Ads:

Deze advertentievorm op Snapchat krijg je te zien wanneer je aan het verkennen bent en verhalen van beroemdheden en vreemden aan het bekijken bent. Story ads is net zoals snap ads een afbeelding of video van een product, evenement of dienst die meestal gericht is op een jongere doelgroep.

Snapchat advertentie(s) laten maken?

Bestel vandaag nog Snapchat advertentie(s) voor jouw bedrijf.