Skip to content

Laat de Social Media accounts van jouw bedrijf onderhouden. 

FULL FB CAR Ad VB

Consistente groei door Social Media accounts te laten Onderhouden.

Social Media Onderhouden Afbeelding 1

Inhoud dienst:

Bij de dienst Social Media Laten Onderhouden besteed je het maken en plaatsen van berichten op de Social Media accounts van jouw bedrijf uit aan Much More. Op deze manier hoef je je niet meer druk te maken over het opstellen van interessante en vermakelijke berichten naar je klanten toe en dit zorgt ervoor dat de relatie tussen de klant en jouw bedrijf wordt onderhouden. Daarnaast gaat deze dienst jouw flink wat uren besparen en geeft het jouw bedrijf het professionele uiterlijk dat het verdient, sinds alles wordt gemaakt en geplaatst door een professionele grafische vormgever.

Berichten worden voor je gemaakt en geplaatst!
Wekelijks nieuwe Social Media Berichten!
Bespaart jouw tijd en moeite!
Inspireert actie bij nieuwe klanten!
Behoud de interesse bij bestaande klanten!

Stap 1:

Plaats een bestelling:

Maak een bestelling dat past bij je budget en wat je wilt. Na de bestelling vind er een kort oriëntatiegesprek plaats waarbij beide partijen duidelijk weten wat ze kunnen verwachten. Aan de hand van dit oriëntatiegesprek wordt er een overzicht en offerte opgesteld en opgestuurd (offerte is vrijblijvend).

 

Stap 2:

Een briefing en het zetten van deadlines:

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst is de volgende stap een gesprek (briefing). Hier gaan wij samen kijken naar jouw gewenste doelen en krijg je een gedetailleerd idee over hoe het werken met Much More eruit gaat zien. Tijdens dit gesprek worden er vaste datums opgesteld over wanneer de berichten worden geplaatst en hoe de berichten eruit gaan zien. Tijdens de briefing worden er ook enige vragen gesteld om een beter beeld te krijgen van jouw bedrijf. 

 

Stap 3:

Het maken en plaatsen van berichten:

De Social Media Content wordt gemaakt en geplaatst op de door jouw aangegeven accounts, dit wordt gedaan op de afgesproken datums die zijn vastgesteld in de briefing. Eventuele vragen kunnen tijdens deze periode worden gevraagd en zijn altijd welkom. Kleine aanpassingen tijdens deze periode zijn inclusief en hier hoef je niet extra voor te betalen, aanpassingen na afloop van de aangegeven periode worden wel extra gefactureerd.

 

Stap 4:

Vernieuwen bestelling:

Als de afgesproken tijd van je bestelling is verlopen kun je een nieuwe bestelling aanvragen. Hier heb je weer de optie om een briefing te houden met een werknemer van Much More. Dit is optioneel, ben je namelijk tevreden met het vorige pakket dan wordt het contact doorgezet via e-mail, Skype, Social Media en telefoon. 

Tijdens en na de periode van je bestelling kun je altijd contact opnemen met Much More voor vragen en opmerkingen. 

Nooit zelf meer een bericht te hoeven maken en plaatsen!

Door het uitbesteden van het maken en plaatsen van berichten op Social Media maak je niet alleen ruimte vrij in je agenda, maar je houd hier ook je klanten geïnteresseerd in jouw bedrijf en wat aangeboden wordt.

Je nooit meer druk te hoeven maken over het plaatsen van berichten op Social Media is een luxe.

En een dienst bij Much More waar jij gebruik van kan maken. Met een breed aanbod van klein tot groot budget kan je gebruik maken van de dienst Social Media Laten Onderhouden en beginnen op je eigen tempo, wanneer je wilt. Of je nou eenmalig de Social Media accounts van je bedrijf wilt laten onderhouden of voor een aantal maanden, de keuze is volledig aan jezelf!

HEADER FB Video Ad VB(1)

Waar wacht je op? 

Laat Much More helpen door…